INCIDENT NA PROSLAVI PRVOG MAJA KOD GADŽINOG HANA: Posle svađe pogodio muškarca stolicom u glavu!
Hitna pomoć, Foto: Filip Plavčić

Muškarac teško povređen

INCIDENT NA PROSLAVI PRVOG MAJA KOD GADŽINOG HANA: Posle svađe pogodio muškarca stolicom u glavu!

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenog muškarca do Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu

Objavljeno:

Jedan muškarac teško je povređen u tuči koja se danas oko 17 časova dogodila na izletištu u selu Ravna Dubrava u opštini Gadžin Han. Do sukoba dvojice muškaraca došlo je tokom organizovane proslove 1. maja, u okviru koje je između ostalog oganizovana trka džipova i takmičenje u pripremanju gulaša.

Kako saznaje Telegraf od očevidaca ovog nemilog nemilog događaja proslava je proticala u najboljem redu, ljudi su sedeli za stolovima pored kotlića, kada su se dva muškarca posvađala i potukla.

- Ne znam šta je uzrok svađe, oni su sedeli za istim stolom, ali su počeli da viču i onda je jedan od njih uzeo stolicu i udario drugog u glavu. Čovek je pao kao pokošen. Odmah su svi zvali Hitnu pomoć i pokušavali da pomognu povređenom, međutim bio je u besvesnom stanju - kazao je za naš portal jedan od očevidaca tuče.

Prema njegovim rečima, Hitna pomoć je brzo došla, a medicinska ekipa je najmanje pola sata ukazivala pomoć povređenom čoveku.

Decko, nesreća, hitna
foto: Espreso.co.rs

- Uspeli su da mu pomognu i da ga povrate iz besvesnog stanja, ali očigledno da je zadobio tešku povredu glave jer se nije pomicao ni dok su mu pružali pomoć, ni dok su mu previjali glavu - rekao je naš sagovornik.

Ekipa Hitne pomoći prevezla je povređenog muškarca do Urgentnog centra Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu zbog ukazivanja dodatne pomoći i neophodne dijagnostike. Kako saznaje Telegraf, povređeni muškarac je iz sela Ravna Dubrava, a muškarac koji ga je udario u glavu je iz gadžihanskog sela Mali Krčimir.

Bonus video:

02:18

UBICE STEFANA SAVIĆA SE KRIJU U ŠTEK STANU U BEOGRADU? Bivši operativac SDB-a izneo tvrdnje: Svađa je bila od ranije!

(Espreso/Telegraf.rs/ Prenela M.L.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.